Halmosi leköpte ellenfelét?

2017. március 18., 22:00 szerző: Vas Népe Sport forrás: borsonline.hu
komment
Súlyos eltiltásra számíthat a Haladás 36-szoros játékosa, Halmosi Péter. A Vasas elleni bajnokin pirosat kapott: leköpte Felix Burmeistert.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Botrányos véget ért a Vasas–Haladás 2-3-as bajnoki. – írja a Bors. Burmeister és Halmosi előbb a meccs hajrájában összeakaszkodott, majd kis híján egymásnak estek. A balhét az váltotta ki, hogy az utolsó percben a szombathelyi csapatkapitány sípszó után elrúgta a labdát, amit nem hagyott szó nélkül az angyalföldiek védője.

A szájkarate után Burmeister a mezét mutogatva perlekedett a partjelzővel. Halmosi nyálát mutogatta a dresszén, a magyar válogatott leköpte őt. A piros lap csak hosszú másodpercekkel ezután villant, amikor a két focista egymásnak futott. Ezért sem értették sokan, Berke Balázs mire föl emelte magasba a piros lapot. A bíró fülére az alapvonali asszisztens szólhatott rá, hogy Halmosi köpött, és ezt sejteti, hogy a szabadrúgás nem az ütközés, hanem a köpés helyéről járt a Vasasnak. A 37 éves kö­zéppályás a pályáról lesétálva még gúnyosan meg is tapsolta a bírókat. Burmeistert pedig úgy kellett lefogni a meccs után, hogy neki ne menjen Halmosinak.

Vas Népe Sport

2017. március 18., 22:00 szerző: Vas Népe Sport forrás: borsonline.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...