Sport

2016.08.25. 19:30

Hamarosan itt a vb

Litovel - Szép eredménnyel tért haza egy csehországi Spartan Race extrém futóversenyről a szombathelyi Kívés Bendegúzt is felvonultató OCR Elit Team csapata.

Tóth Gábor

A csapat a 9 km-es sprint távon állt rajthoz. A kijelölt távot sík terepen, de válogatott akadályok leküzdése közepette kellett lefutni - többek között cölöpön egyensúlyoztak, homokzsákot cipeltek, akadályt másztak a résztvevők. Az elit futam 250 fővel rajtolt, az OCR Elit Team az előkelő második helyen végzett. A csapatból legjobb eredményt Kívés Bendegúz érte el, aki a 6. helyen ért célba. Egri Viktor 8., Tömböly Dávid 27., Mészáros László 28. lett. A csapatversenyt a negyedik emberek ideje alapján számították ki, Mészáros László másfél perccel maradt el a győztes szlovák csapat utolsó versenyzőjétől.

Kívés Bendegúz jó formában Fotó: OCR Elit Team

- Remek versenyen vehettünk részt, a csehországi erőpróba tökéletes felkészülési állomás volt a világbajnokság előtt - jelezte Kívés Bendegúz. - Az egyéni spartan race vb-t az Amerikai Egyesült Államokban rendezik október 1-én, előtte még szeptember 3-án rajthoz állok Szlovákiában, Vechecben - tökéletes állapotban akarok nekifutni a vb-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!