Sport

2010.11.05. 12:41

Harmadik győzelmére készül vasárnap a Haladás Crushers

A legutóbb a Budapest Eagles ellen fölényes 30:0-s győzelmet arató Haladás Crushers amerikaifoci csapata vasárnap az osztrák AH Gladiators-t fogadja.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az AFA-kupában eddig egyedüli veretlenként 44:6-os pontmutatóval vezet a szombathelyi Haladás Crushers. Vasárnap délután három órakor az osztrák AH Gladiators csapatával csap össze a gyöngyösfalui sportpályán.

A Crushers előzőleg 14:6 arányban győzte le otthonában a Zala Predators-t, illetve legutóbb Budapesten az Eagles ellen 30:0-ra nyert. Ha vasárnap is jobbnak bizonyulnak ellenfelüknél a zöld-fehérek, akkor már biztosan első helyről vághatnak neki a helyosztóknak.

Az amerikaifoci kedvelői jól teszik, ha vasárnap kicsit előbb ebédelnek, ugyanis déltől a Zala Predators-Budapest Eagles mérkőzést rendezik meg Gyöngyösfaluban, majd délután háromkor csap össze a hazaiakat képviselő Crushers osztrák ellenfelével.

A belépés a teljes sporteseményre ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!