Sport

2017.08.22. 17:45

Harmadik hely Ausztriából a Lurkó UFC-nek!

HARTBERG A Lurkó UFC a harmadik, a Haladás VSE a nyolcadik helyen végzett az ausztriai U8-as nemzetközi labdarúgótornán.

Pum András

Összesen kilenc - hét osztrák, két magyar - együttes részvételével rendeztek Hartbergben nemzetközi utánpótlás-labdarúgótornát. Megyénket a Lurkó, valamint a Haladás VSE képviselte, a csapatok 2x10 perces körmérkőzéseket vívtak. A lurkósok rosszul kezdték a tornát, az első két meccsüket - Admira Wacker 0-4, Wienerberger 2-3 - elveszítették. Majd a FAZ Ost gárdájával 5-5-re végeztek. Ezután beindult a gépezet, a Hartberg B csapatát 7-1-re, a Haladást 3-1-re, a Grazer AK-t 4-1-re, a Hartberg A alakulatát valamint a Wiener Neustadtot egyaránt 5-1-re verte Pados József és Szabó Erika alakulata. A Lurkó így a harmadik helyen zárta a tornát, míg a Haladás VSE nyolcadik lett.

A Lurkó együttese. Állnak, balról: Reiber Marcell, Németh Ádám, Módly Samu, Mihók Martin, Kiss Bence, Grabarics Gergő. Hátul: Pados József edző. Guggol: Grabarics Milán. Elöl: Pék Zalán, Molnár Barnabás Fotó: Németh Gábor

- Az első mérkőzésen kicsit megilletődötten, a másodikon már bátrabban játszottunk, de mindkettőn kikaptunk. Aztán a folytatásban határozottabban futballoztunk, és feljavult a játékunk is - értékelt Pados József, a Lurkó edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!