Sport

2015.03.06. 14:05

Harmadikok lettek az U8-asok

Az Illés Akadémia-Haladás U8-as csapata a harmadik, U9-es együttese a 8. helyen végzett a nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó-tornán.

Vas Népe Sport

Az Illés Akadémia U8-as együttese a Táplán Kupán a harmadik, U9-es csapata a nyolcadik helyen zárt az Optiszoftver nemzetközi teremlabdarúgó-tornán. Az U8-as tornán 16 csapat indult, az együtteseket két nyolcas csoportba sorsolták. A csoportmeccseken a vasi együttes a Sopront 3-2-re, a Dorogot 2-0-ra, a szlovák Domino Bratislavát 3-0-ra verte, az FTC-vel 0-0-át játszott, az osztrák Sturm Graztól 2-0-ra kikapott. Így a szombathelyiek az első helyen végeztek, az elődöntőben a másik csoport másodikjával, a szlovén Drava Ptujjal csaptak össze. A szlovének 6-1-re nyertek, így a Rudolics Norbert-Sátori Barnabás vezette fiatalok a harmadik helyért mérkőzhettek. A bronzmeccsen a Sopron ellen 3-3-at játszottak, büntetőkkel az Illés Akadémia 6-5-re nyert.

Az Illés Akadémia-Haladás U8-as csapata. Állnak, balról: Rudolics Norbert, Rózsa Máté, Tama Máté, Varju Valdemár, Nagy Bálint, Sátori Barnabás. Guggolnak:Varga Mátyás, Tóth Barnabás, Radányi Dániel, Varga Máté. Elöl: Szekér Gergő (Fotó: Tamáné bokor Szilvia)

A 3. helyen végzett Illés Akadémia-Haladás kerete. Szekér Gergő, Rózsa Máté, Tama Máté, Varju Valdemár, Nagy Bálint, Varga Mátyás, Tóth Barnabás, Radányi Dániel, Varga Máté. Edzők: Rudolics Norbert, Sátori Barnabás.

Az U9-es gárda tízcsapatos mezőnyben indult, a csoportmeccseken a Sopron ellen 2-2-re végzett, a szlovák Trencint 5-3-ra verte, ám utána a Ptujtól és az FTC-től 3-2-re kikapott, a negyedik helyen zárt. A 7-8. helyért vívott meccsen a másik csoport negyedikjével az MTK-val csapott össze a Horváth Gábor irányította gárda és 8-2-re kikapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!