Felkészülési meccset nyert a Haladás

2017. március 24., 18:35 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás
komment
Felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata 3-1-re győzött az NB II-es Sopron otthonában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Swietelsky-Sopron- Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-3 (1-1). - Sopron, 100 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Gyurján (Lévay, 62.) - Schimmer (Szántó, 46.), Wils, Devecseri, Hídvégi - Kovács (Kovalovszki, 65.), Iszlai (Varga K., 46.), Overgoor - Mészáros, Williams (Kiss T., 46.), Halmosi (Winkler, 46.). Edző: Mészöly Géza.

Gólváltással kezdődött a mérkőzés, a 6. percben Mészáros balról, 33 méterről elvégzett szabadrúgásába senki sem ért bele, a soproni kapus csak a bal sarokba tudta tenyerelni a labdát (0-1). Egy perc múlva büntetőből, Erdélyi révén egyenlített a hazai együttes (1-1). Ezt követően mezőnyjáték folyt, a vasiak főleg pontrúgásokból veszélyeztettek. A félidőben öt Illés-akadémista is beállt. Szünet után Winkler jobbról belőtt labdáját Szántó öt méterről a bal felső sarokba fejelte (1-2). A folytatásban a vendégek futballoztak fölényben, ám komoly helyzetig nem jutottak el, a 71. percben Csordás hazaadása átpattant a kapus lábán - öngól (1-3).

A fölényben futballozó vasiak biztosan nyertek.

Mészöly Géza: - A második félidőben fiataljaink jól felvették a ritmust, ügyesen szálltak be. A meccs jól segítette a felkészülést.

Pum András

2017. március 24., 18:35 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...