Sport

2015.05.03. 07:03

Hazai pályán szenvedett vereséget Sárvár FC NB III-as labdarúgócsapata

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában hazai pályán kapott kiadós verést a Sárvár.

Tóth Gábor

Sárvár FC -Tatabánya FC 0-3 (0-3). Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Jakab.

Sárvár: Gadavics Csákvári, Potyi, Rózsa (Szabó P., 55.), RAJOS, Ambrus Tancsics, MÁTHÉ, Devecsery (Szemes, 84.) Mavolo (Klauzer, 74.), Tóth L. Edző: Takács Gábor.

Gólszerzők: Kocsis (9.), Móri (26.), Folmer (44.). Kiállítva: Potyi (25., Sárvár).

A dobogóért küzdő vendégek rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, agresszív támadófutballal nyitottak. Teljesen megérdemelten kerültek korán előnybe. A folytatásban próbálta rendezni sorait a Sárvár. Úgy tűnt, hogy sikerült, ám egy tatabányai kontra végén Potyi a 16-oson belül ütközött a vendégek támadójával, a játékvezető pedig 11-est, kiállítást ítélt a véleményes esetnél. Sőt, pillanatokkal a félidő lefújása előtt a Tatabánya a harmadik gólját is megszerezte. Fordulás után egy összeszedettebb Sárvár lépett pályára. A hazaiak nagyot küzdöttek, a becsületükért játszottak. Volt lehetőségük bőven a szépítésre, de a helyzeteiket elpuskázták. A Tatabánya érvényesítette a papírformát, megérdemelten nyert.

Takács Gábor: - Egy félidő előnyt adtunk az amúgy is jó erőkből álló Tatabányának a második félidő már rendben volt. Rendszeresen követük el bosszantó hibákat, fegyelmezetlenségeket...

Eredmények: Mosonmagy. - Győr II. 0-0, Dorog -Tököl 3-0, Csepe-l III. Ker. 1-3, Budaörs -Újbuda 2-0, Diósd- BKV 2-0, Balatonfüred -Rákosmente 0-0.

Címkék#Sárvár FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!