Sport

2016.09.29. 17:16

Hege azaz Hegedüs Péter már jobban van

A napokban az a hír, terjedt el, hogy a Haladás egykori kapusa, Hegedüs Péter kórházban van. Azt is tudni vélték, hogy szívproblémái adódtak. A hír valódiságát maga az érintett cáfolta.

Bodor Ferenc

- Nem vagyok kórházban, az viszont igaz, hogy vizsgálaton jártam ott - tájékoztatott Hegedüs. – Jó két hete, egyik nap három edzést tartottam, a délelőttin bőrig áztam. A délutánin nem volt semmi gond, de az estin már nem igazán éreztem jól magamat. Jelentőséget persze nem tulajdonítottam neki, bízva abban, majd rendbe jövök. Jó pár napra rá viszont rosszabb lett, sőt nem volt étvágyam, egy falatot sem tudtam enni. Irány a háziorvos, aki azt tanácsolta, menjek be a kórházba.  A röntgen homályos foltot mutatott a tüdőmön, ezért tüdőembólia volt az első diagnózis. Mondanom sem kell, nagyon megijedtem. Szerencsére a CT-vizsgálat nem azt mutatta, hanem azt, hogy tüdőgyulladásom van. Hely nem volt a kórházban, elláttak gyógyszerekkel és haza is mentem. Király Gabi is hallotta a hírt, nem ért el, mert  a telefonom ki volt kapcsolva, így a kórházban hiába keresett. Nem talált, de este felugrott a lakásra. Már jobban vagyok, csütörtökön ki is mentem a friss levegőre. Jövő héten már dolgozni szeretnék, hiányoznak az edzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!