Sport

2015.12.10. 13:13

Hepp Kupa: papírforma vereség az MTK-tól

Budapest - Ahogyan az várható volt, kiesett a Hepp Kupából a Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola amatőr NB I-es női kosárcsapata.

Tóth Gábor

MTK-Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola 106-46 (26-10, 34-10, 31-14, 15-12).

- Budapest, 50 néző, Hepp Kupa, női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Csabai-Kaskötő, Szakáll.

SZoESE: Tóth 5, Hansági 6/6, Gusztafik 9, Czinder 6, Gyuricza 1. Csere: HAJDINÁK 5/3, SIMON C. 9/3, Boronkay -, Simon L. 5/3, Kovács -. Edző: Kozma Tamás.

A Hepp Kupa második fordulójában a SZoESE négy játékosát (Szakó-Haklits, Orsós-Bogdán, Feigl, Uszkai) nélkülözve lépett pályára a tavaly még A csoportos, most ugyancsak amatőr NB I-es, ám a bajnoki cím elsőszámú várományosának számító MTK vendégeként. A magas emberek nélkül felálló szombathelyiek megilletődötten kezdtek, védekezésben és támadásban is rengeteg hibát vétettek. A hazaiak végig a legerősebb csapatukat játszatták az első félidőben, erős tempót diktáltak, gyorsan eldöntötték a továbbjutás kérdését (20. perc: 60-20). Fordulás után sem változott a játék képe, már mindkét oldalon pályára léphettek a fiatalok, az MTK simán nyert.

Kozma Tamás: - Egy percig nem volt esélyünk a továbbjutásra. Pozitív hozadéka viszont a meccsnek, hogy a fiatalok sokat játszhattak erősebb, magasabb, képzettebb játékosok ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!