Sport

2016.09.16. 14:43

Hévíz vendégeként lép pályára a Sárvár

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában az egypontos Sárvár az eddig négy pontot gyűjtött Hévíz vendégeként lép pályára szombaton.

Tóth Gábor

Hévíz SK-Sárvár FC (szombat, 16.00).

Kovács László: - Hatpontos mérkőzés vár ránk! Kikapnunk semmiképpen nem szabad, de igazán elégedett a győzelemmel lennék. Nem csak rajtunk van nyomás, a hévíziek is eredménykényszer alatt futballoznak, ráadásul hazai pályán. A papírforma inkább a hazaiak sikerét jósolja, de megpróbálunk meglepetést okozni. Kemény, feszült meccsre számítok. A Hévíz pályája szűk, kicsi, ezért nagyon kell ügyelnünk a pontrúgásoknál - és az utolsó utáni pillanatig koncentrálnunk kell. Formálódunk, a védekezésünk már kezd összállni, a támadójátékunk viszont még akadozik. Remélem, lassan megtaláljuk a góllövő cipőnket, mert gól nélkül nehéz nyerni... Klauzer és Koronczai sérült. Várható összeállítás: Osvald - Csákvári, Pados, Horváth A., Nagy Z. - Németh G., Rajos, Bezdi - Pető, Dancsecs, Hoós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!