Sport

2016.11.29. 15:48

Imponáló Illés Akadémia-Haladás-fölény az U13-as tornán

Bük - Az Illés Akadémia-Haladás nyerte az V. Savaria Post nemzetközi korosztályos labdarúgótornát.

Pum András

A büki sportcsarnokban tíz magyar, szlovák és osztrák U13-as csapat részvételével rendezték rangos teremtornát. A résztvevőket két ötös csoportba sorsolták. A megyénket képviselő Illés Akadémia-Haladás az A-csoportban indult, a ZTE-t 4-0-ra, a Spartak Trnava együttesét 3-1-re, a Sturm Graz II-t 2-1-re, az FTC-t 6-2-re verte, így első helyen jutott tovább.

A győztes szombathelyi csapat. Állnak, balról: Nagy József edző, Király Mátyás, Kovács Péter, Szabó Bence, Németh Richárd edző, Tama Gergő, Bolla Bence, Simon Barnabás. Elöl: Knizs Olivér, Németh Áron, Kállai Zalán, Várnai Áron, Bogdányi Tamás, Bátori-Tóth Benjámin Fotó: Kovács Andrea

A döntőbe jutásért a Sturm Graz I-et 3-2-re fektette két vállra a vasi gárda. A fináléban az FTC várt a szombathelyi zöld-fehérekre. A szombathelyiek magabiztosan, 5-2-re nyertek, így veretlenül, összességében 23-8-as gólkülönbséggel szerezték meg az első helyet.

A torna legjobb játékosa Kállai Kevin (Illés Akadémia-Haladás) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!