Sport

2017.01.19. 20:12

In memoriam Kiss Lajos

Óriási veszteség érte a Vas megyei labdarúgás családját.

Kiss Lajos 1954. november 3-án született Szombathelyen. Az első és egyben utolsó munkahelye a MÁV volt. Különböző munkakörökben dolgozott: volt mozdonyvezető, felvigyázó, oktatótiszt, vizsgabiztos, mozdonyirányító. Munkája mellett tanult és két diplomát is szerzett. Nyugdíjas éveiben vizsgabiztosként tevékenykedett a GYSEVnél.

Kiss Lajos (1954–2017)
Fotó: Szabadidősport Szövetség

Húsz éve kapcsolódott be a megye, a város labdarúgásának szervezésébe, irányításába. Játékvezetői tanfolyamot végzett, nagypályán és kispályán is működött. Tevékenysége a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség labdarúgó szakágának titkáraként teljesedett ki. Örök mindenesként volt főszervezője a városi kispályás labdarúgó-bajnokságnak, a különböző tornáknak, nélküle nem lehetett megrendezni a Szilveszter Kupát. Mindenki bizalommal fordulhatott felé, nem volt olyan csapatvezető, játékos, akinek ne segített volna. Munkája – és főleg szellemisége – szinte pótolhatatlan. Kiss Lajos életének 63. évében 2017. január 7-én, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt. Temetése szűk családi körben Rajkán megtörtént. Óriási veszteség érte a Vas megyei labdarúgás családját.

Emlékét a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség labdarúgó szakága megőrzi.

Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!