Selejtezni kellett a mezőnyt - minőségi mérkőzéseket hozott a bajnokság

Ismét lábteniszeztek a szombathelyi Tófürdőn

2017. augusztus 10., 21:20 szerző: Tóth Gábor fotós: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség
komment
SZOMBATHELY - Nagy sikert aratott, népes mezőnyt vonzott a harmadik alkalommal meghirdetett városi lábteniszbajnokság a Tófürdőn. Egyesben Kiss Csaba, párosban a Horváth-Böndicz duó nyert.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lábtenisz a vasi megyeszékhelyen, ezt jelzi, hogy az idei városi bajnokságon a nagy létszám miatt már selejtezőket kellett rendezni. Végül egyesben és párosban is nyolc-nyolc csapat kezdhette meg a küzdelmeket a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség hagyományos rendezvényén. Az első egyenes kieséses kör után négy egyes versenyző és négy páros maradt versenyben - négyes döntővel, körmérkőzéssel fejeződött be a küzdelem. Az érdeklődők minőségi meccseket, látványos megoldásokat láthattak, több mérkőzés is kiélezett csatában dőlt el - és a hangulatra nem lehetett panasz.

Balról Varga Jenő főszervező, továbbá az egyes kategória dobogósai, Várkony Győző (a fiával), Kiss Csaba, Pacsirta András, valamint a díjátadó Csercsics Richárd Fotó: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

Városi bajnokság 2017, végeredmény, egyes: 1. Kiss Csaba, 2. Várkony Győző, 3. Pacsirta András. Páros: 1. Horváth Zoltán-Böndicz Csaba, 2. Vidos Péter-Kovács Jenő, 3. Várkony Győző-Pacsirta András.

Tóth Gábor

2017. augusztus 10., 21:20 szerző: Tóth Gábor fotós: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...