Sport

2017.05.31. 18:40

Jancsó Andrással is hosszabbított a Haladás

Három játékosától megvált, eggyel pedig szerződést hosszabbított az NB I. hatodik helyén végzett Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata.

Pum András

Noha a játékosok nyári szabadságukat töltik, a Haladás vezetői számára most kezdődik a munka dandárja. A június 30-án lejáró szerződésű futballisták közül Korábban Király Gáborral, Bosnjak Predraggal, Stef Wilsszel, Halmosi Péterrel szerződést hosszabbítottak a vasiak. Rajtuk kívül a védekező középpályás Iszlai Bence kontraktusa is leketyeg egy hónap múlva.

Jancsó Andrásnak (balról) Mészöly Géza vezetőedző gratulált a szerződés hosszabbításhoz
Fotó: haladas.hu

- Iszlai Bencével tárgyaltunk, ám egyelőre nem sikerült megállapodnunk - mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. - Az viszont már biztos, hogy Hídvégi Sándor e hó végén lejáró kontraktusát nem hosszabbítjuk meg és szerződést bontottunk Gajdos Zsolttal, valamint Sasa Popinnal is. Ugyanakkor Jancsó András 2019. június 30-án lejáró kontraktusát egy esztendővel, 2020. június 30-ig megtoldottuk. Ami az érkezőket illeti, vannak kiszemeltjeink, több futballistával is tárgyalunk - megállapodásról még nem számolhatok be.

A távozók közül a tavaly augusztusban igazolt Hídvégi Sándor két bajnokin mindössze 70, a télen két és fél évre szerződtetett Gajdos Zsolt szintén két NB I-es meccsen kereken egy órát játszott zöld-fehérben, míg Sasa Popin - a szerb-magyar támadó megállapodása június 30-án járt volna le - ősszel Sopronban szerepelt kölcsönben, tavasszal az Illés Akadémia-Haladás U19-es csapatával edzett.

A zöld-fehérek június 19-én kezdik a felkészülést és két edzőmeccset vívnak, valamint részt vesznek a Király Kupán is. A 2017/18-as bajnokság július 15-én startol.

A Haladás felkészülési programja. Június 24., 17.00, Bük: Haladás-Vasas, Július 1.: Király Kupa. Július 7., (még nincs időpont), Eberau: Haladás-SV Mattersburg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!