Sport

2016.10.24. 16:20

Jó kezdés után celli vereség - Az asztalitenisz NB I-ben Dunaújvárosban álltak asztalhoz a vasiak

Dunaújváros - A férfi asztalitenisz NB I. 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Celldömölki VSE-Swietelsky II. jó kezdés után 11-7-re kikapott.

Pum András

Dunaújvárosi Főiskola DSE-Celldömölki VSE- Swietelsky II. 11:7.

Dunaújváros, NB I-es férfi bajnoki mérkőzés, 1. forduló.

Párosok. Makk-Varga R. - Iván-Baranyai 1:3, Jeszenszki-Jakab - Both O.-
Both L. 2:3. Egyéni, 1. forduló. Jeszenszki-Both L. 3:1, Jakab-Iván 3:0, Varga-Baranyai 3:2, Makk-Both O. 1:3. 1. forduló. Jeszenszki-Iván 3:1, Jakab-Baranyai 3:0, Varga-Both O. 0:3, Makk-Both L. 3:1. 2. forduló. Jeszenszki-Baranyai 3:1, Jakab-Both O. 3:0, Varga-Both L. 0:3, Makk-Iván 0:3. 3. forduló. Jeszenszki-Both O. 3:2, Jakab-Both O. 3:0, Varga-Iván 0:3, Makk-Baranyai 3:1.

Iván Csaba sérülten is két meccset nyert egyéniben Fotó: Unger Tamás

Annak ellenére, hogy a dunaújvárosi együttes számított a mérkőzés esélyesének, jól indult a találkozó a celldömölkiek számára. Mindkét párost megnyerték a vasiak, így 2-0-ra elhúztak ellenfelüktől. Aztán az első fordulóban Baranyai Domonkos meglepetésre vereséget szenvedett a hazaiak negyedik számú játékosától, Varga Richárdtól. A második körben papírforma-eredmények születtek, kivétel Both Levente meccse, amelyet a hazaiak versenyzője, Makk Benedek nyert meg. Ráadásul Iván Csaba a második mérkőzésén, Jeszenszki Dániel ellen megsérült, így nem volt esélye a hazaiak játékosa ellen. A harmadik fordulóban Both Levente és az innentől sérülten asztalhoz álló, emiatt mozogni alig-alig tudó Iván Csaba is győzött. Both Olivér viszont egy agyonnyert meccset veszített el Jeszenszki ellen, hiszen két meccslabdája is volt. Az utolsó kör előtt 8-6-ra vezettek a dunaújvárosiak, és már nem is engedték ki kezükből a győzelmet.

A jó kezdés után volt esélyük a döntetlenre a celldömölkieknek, ám végül tisztes vereséget szenvedtek.

Győztek: Iván Cs. 2, Both O. 2, Both L. 1, Iván Cs.-Baranyai, Both O.-Both L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!