Sport

2016.10.23. 14:40

Jó kezdés után vereség a végére - Idegenben bukott el a HVSE gyengén védekező NB I/B- női kézilabdacsapata

Szentendre - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 6. fordulójában kiadós vereségbe futott bele idegenben a Haladás VSE Sport Kft.

Tóth Gábor

Szentendrei NKE-Haladás VSE Sport Kft. 36-27 (17-13).

- Szentendre, 100 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Bujdosó, Horváth V.

HVSE: Lakó - Sebestyén 4, Takács K. 3/2, Doncsecz 1, Hrabovszky 4/1, HEGEDÜS 6, Baranyai 1. Csere: MÁRKUS (kapus), Freiberger, BOLFÁN 4/2, Guttyán 1, Gerencsér 1, Horváth H., Szekeres, Tóth F., KISS N. 3. Edző: Hamar Zoltán.

Hegedűs Dóra (labdával) nagyot harcolt, ráadásul jól is játszott
Fotó: Unger Tamás

Összeszedett, agresszív játékkal, jól kezdte a mérkőzést a Haladás (15. perc: 6-7). Aztán a játékvezetők - talán kissé szigorúan - végleg kiállították a vendégek védekezésének kulcsemberét, Baranyai Enikőt. Így a folytatásban szétesett a szombathelyiek védekezése, Ezt kihasználva fokozatosan ellépett a házigazda. Fordulás után sem tudta rendezni a sorait a HVSE, és ekkor már a támadójáték is akadozott, hét percig nem sikerült kapuba találni (37. perc: 22-13). Küszködött, próbálkozott a vasi alakulat, de nem ment a kézilabda, a nagy rohanás közepette ugyanis sok hiba csúszott a játékba. A Haladás hat gólnál feljebb nem tudott zárkózni, a végére pedig talán el is fáradt a csapat, így egy kiadós vereségbe futott bele.

Hamar Zoltán: - Huszonhét lőtt góllal már mérkőzést lehet nyerni. De ha a 27 lőtt gólhoz ilyen sok hiba, ennyire gyenge védekezés, harmatos kapusteljesítmény társul, akkor csakis vereség lehet a vége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!