Sport

2015.12.08. 15:13

Jöhet a pihenő - Nyert a Gotthárd, kikapott a SZoESE

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnoksá idei utolsó, 11. fordulójában is győzött a Szentgotthárd, a SZoESE viszont vereséggel búcsúzott a szezontól.

Tóth Gábor

Szentgotthárdi KK-Komárom VSE 39-27 (20-11)

Szentgotthárd, 200 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Gácsig, Sárközi.

Szentgotthárd: Szoták - Csipszer 1, Pars 8, Kozák 10, Hegyi 6, Sinka 3, Hertelendy 6. Csere: Mákos 1, Kocsis 2, Bokor 1, Háklár, Kukucska 1, Surányi, Orbán, Végh. Edző: Péter Zsolt.

Magabiztosan, jól kezdett a gotthárdi csapat. Már a mérkőzés elején vezetésre tett szert, előnyét pedig folyamatosan növelte, így nyugodtan vonulhatott szünetre. A második félidőben sem változott a játék képe, az ellenfél nem tudta megállítani a vasi rohamokat, magabiztos hazai győzelemmel zárult a találkozó. A Szentgotthárd remek szezont futott, a tabella éléről várhatja a jövő évi folytatást. Junior: 40-24.

 

Szombathelyi Egyetemi SE-MVM Veszprém II. 24-34 (12-19)

Szombathely, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Nagy, Poller.

SZoESE: Surányi - Tóth B. 3, HUSZÁR 6, SKODA 9/2, Tánczos 3, Albert. Csere: RÉDECSI Katona 1, Kapui, Fekete, Horváth Zs., Korcsmáros 2, Oláh, Gál. Játékos-edző: Skoda Bence.

Az első félidő közepére már jelentős előnyt halmozott fel a technikai és fizikai fölényben lévő Veszprém. A hazaiak nehezen jutottak el az ellenfél kapujáig, míg a vendégeknek szinte minden lövésükből gólt szereztek. A mérkőzés elején tapasztalt megilletődöttségből később „felébredtek” az egyetemisták, és a feljavult kapusteljesítménynek, valamint a sokmozgásos játékuknak köszönhetően négy gólra felzárkóztak. Ám a vendégek rendezték a soraikat, végül magabiztosan nyertek. Junior: 26-36.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!