Sport

2016.10.26. 14:42

Jól fociztak a lányok

Podgorica, Kotor - Első helyen jutott tovább a női U19-es Európa-bajnoki selejtező minikör 11. csoportjából a magyar válogatott.

Pum András

A Turtóczki Sándor irányította együttes az elő meccsen 1-1-et játszott Szlovákiával, a magyar gólt Süle Dóra szerezte. A második mérkőzésen simán, 6-0-ra verte a házigazda Montenegrót, Gelb Mónika és Gruber Brigitta két-két, míg Krascsenics Petra és Csigi Eszter egy-egy gólt szerzett. A magyar együttes az utolsó mérkőzésen 2-0-ra verte Dániát, Gelb Mónika és Süle Dóra jegyezte a gólokat. Így a magyar csapat hét ponttal az első helyen jutott az elitkörbe. A második helyen Dánia (6), a harmadikon Szlovákia (4), a negyediken Montenegró (0) végzett. A Viktória FC két futballistával, Kun Barbarával és Szakonyi Emesével képviseltette magát. Kun egyik meccsen sem játszott, míg Szakonyit az első találkozón a hosszabbítás perceiben cserélték le. A montenegróiak és a dánok ellen végig a pályán volt, utóbbin az első gól előtt ő adta a gólpasszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!