Sport

2014.04.22. 17:20

Jól játszott és nyert a hazai kosárcsapat

Celldömölk - A házigazda KEMKO I. Celldömölk győzelmével ért véget 10. Hérincs Zsolt kosárlabda emléktorna.

Tóth Gábor

A Kemenesaljai Kistérség Egészséges Életmódért Közhasznú Alapítvány már a 10. alkalommal rendezte meg Hérincs Zsolt kosárlabda emléktornát. A jubileumi, amatőr férfi csapatoknak kiírt erőpróbának az alsósági sportcsarnok adott otthont. A tíz csapat két csoportra (A: Ajkai Jóbarátok, KEMKO I. Celldömölk, KÜKI Team táplánszentkereszt, MOGAAC Mosonmagyaróvár, SAKK Sárvár, B: Büki TK, IKC Győr, KEMKO II. Celldömölk, Kosáreső Szombathely, Vasvár) osztva kezdte a küzdelmeket. A tornát végül a KEMKO I. csapata nyerte, miután a fináléban 28-22-re legyűrte a SAKK gárdáját.

- Körülbelül 10 éve kezdtek el kosárlabdázni Cellben azok a gyerekek, akik most már felnőttként megnyerték a 10. Hérincs Kupát. Jó példa ez az utánpótláskorú játékosaink számára. A hasonló folytatásban reménykedem - fogalmazott a celliek edzője, Csói Gábor.

Végeredmény: 1. KEMKO I. Celldömölk (Szabó, Gaál, Rozmán, Hérincs, Németh, Bíró, Esztergályos), 2. SAKK Sárvár, 3. Kosáreső Szombathely. A legjobb játékos Vavra Péter (SAKK) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!