Sport

2014.08.27. 13:40

Jön az 5. Horváth Zoltán emléktorna

Szombathely - Szeptember 19- 21-én az 5. Horváth Zoltán emléktornának ad otthont az Arena Savaria. Készen van a négy kosárcsapatot felvonultató felkészülési torna programja.

Tóth Gábor

Sajtótájékoztatón jelentették be szerdán az 5. Horváth Zoltán emléktorna pontos menetrendjét. Az érdeklődőket Foki Róbert, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezetője, Gráczer György, a Falco KC Szombathely ügyvezetője, valamint Kálmán László, a Falco trénere tájékoztatta.

Elhangzott, hogy a felkészülési időszak egyik legerősebb kosárlabdatornáját sikerült összehozni Szombathelyen. Hiszen a tavalyi bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj KK, a tavalyi ezüstérmes Atomerőmű SE Paks, valamint a szlovák élvonal meghatározó csapata, a BC Komarno is elfogadta a Falco KC Szombathely meghívását. Kálmán László kiemelte: a felkészülési időszak egyik fontos állomása az emléktorna, ugyanis bombaerős csapatok ellen mérheti fel, hogy mire lesz képes együttese, illetve, hogy hol tart a csapatépítés. A klasszis játékosból lett edző hozzátette: számára mindig fontos volt, hogy egykori barátja, csapattársa, Horváth Zoli emlékének jó játékkal, jó eredménnyel adózzon a tornán hasonló hozzáállást vár el a játékosaitól is szeptember 19 21-én.

5. Horváth Zoltán emléktorna, menetrend, péntek: Szolnok -Komarno (16.30), megemlékezés, koszorúzás (18.15), megnyitó (18.45), Falco- Paks (19.00). Szombat: Komarno- Falco (16.15), Paks -Szolnok (18.30). Vasárnap: Paks -Komarno (16.00), Falco -Szolnok (18.00), eredményhirdetés (19.45).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!