Sport

2015.07.31. 08:52

Jótékonysági focitorna és falunap a leukémiás gyermekekért

Augusztus 1-jén a Signal Safety Club és a szarvaskendi önkormányzat jóvoltából kerül megrendezésre az a jótékonysági focitorna és falunap, melynek teljes bevételét az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára ajánlják fel.

A nap folyamán pályára lép a Ferencváros Öregfiúk csapata, akik többek közt a rendezvény szponzoraival is játszanak majd. A színpadon láthatjuk Koós Jánost és Dékány Saroltát, a Sorry N’ és a Kredenc együttest. Este a Zumbarátok és a Senior Néptáncegyüttes szórakoztatja az egybegyűlteket, a napot bál zárja.

A 11:45-kor kezdődő jótékonysági rendezvényen bemutatkozik az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, akiknek a szervezők a nap végén minél több összegyűlt adományt szeretnének átadni. A támogatáshoz többféle lehetőséget kínálnak: 17:40-kor elárverezésre kerül a meccslabda, a szponzorok segítségével összegyűlt értékes felajánlásokhoz lehet tombolát vásárolni, melynek sorsolása 19 órakor kezdődik, valamint a nap folyamán bármikor felkereshető a kihelyezett urna, ahova várják az adományokat.

Lehetőség lesz fényképezkedésre a focistákkal illetve a fellépőkkel, ezeket a fotókat a helyszínen megvásárolhatják, és azonnal dedikáltathatják.

A Signal Safety Club, akik mindent megtesznek azért, hogy segítségükkel hozzájáruljanak a beteg, vagy szociálisan rászorult emberek gyógyulásához, életminőségük javításához, a rendezvényt hagyományteremtő szándékkal szeretnék elindítani. Elkötelezettek az iránt, hogy összefogással segítenünk kell, segíteni tudunk az arra rászorulóknak. Az augusztus 1-i rendezvényre is hívják és várják mindazokat, akik – akár a legkevesebb adománnyal is – de segíteni szeretnék az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!