Sport

2014.11.12. 15:05

Karate: Országos bajnokságon a Leo versenyzői

Tököl – Remekül szerepeltek a Goju-ryu Sziget Kupa elnevezésű nyílt országos karatebajnokságon a szombathelyi Leo Karate-do SE versenyzői.

Tóth Gábor

A nyílt országos karatebajnokságon a vasi színeket a Leo Karate-do SE hét versenyzője képviselte. Csapat kata (formagyakorlat) versenyszámban a Kajdacsy Viktória, Németh Dóra, Tóth Virág összeállítású trió az előkelő harmadik helyen végzett a rendkívül erős mezőnyben. Az egyéni formagyakorlat versenyszámokban Takács Klaudia a 6-7 éves korcsoport ötfős mezőnyben biztosan nyert. Markó Medina a 10-11 évesek között lett harmadik. Takács Róbert a 10-11 éveseknél szintén a harmadik helyen végzett. Németh Dóra és Tóth Virág egyaránt a 14-15 éves korcsoportban indult, mindketten simán jutottak be a döntőbe, ahol Virág bizonyult a jobbnak. A felnőtteknél Németh Zsuzsanna a dobogó harmadik fokára állhatott.

Kumite (küzdelem) versenyszámban Takács Klaudia aranyérmes lett. Takács Róbert ismét a harmadik helyen végzett. Németh Zsuzsanna pedig két nyert mérkőzés után a dobogó legfelső fokára állhatott. Gál Róbert edző elégedett volt tanítványai teljesítményével, eredményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!