Sport

2016.03.06. 08:50

Kellemetlen vereségbe futott bele a Sárvár

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Balatonfüred nyert kiesési rangadót a Sárvár vendégeként.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Balatonfüredi FC 0-1 (0-1)
Sárvár, 100 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Molnár.
Sárvár: Osvald - Csákvári (Koronczai, 45.), SUBICZ, HORVÁTH A., Ambrus - Bezdi, Rajos - Németh G. (Sipos, 72.), Manganelli, Ódor (Kocsis, 61.) - Tóth L. Edző: Takács Gábor.
Gól: Breakwell (16.).
Kiállítva: Tóth L. (76.), Bezdi (81.).

A 15. Sárvár fogadta a sereghajtó, 17. Csornát. A vendégek megszállták a saját térfelüket, kontrákra rendezkedtek be. Mégis rögtön a mérkőzés elején két komoly ziccert alakított ki a házigazda - ezekből egy kapufára futotta. Sőt, egy elmaradt 11-est is számon kérhettek a hazaiak a játékvezetőn. Aztán egy ártalmatlannak tűnő szituációból - többször is lehetet volna tisztázni - megszerezte a vezetést a vendég. A gól megfogta a hazaiakat, erőlködtek, küszködtek a folytatásban, minden eredmény nélkül. Fordulás után próbált támadóbb szellemben futballozni a házigazda, két nagy helyzetet sikerült kialakítani - de összességében az történt a pályán, amit a szevezett, higgadt vendégcsapat akart. A kiállítások pedig megpecsételték a Sárvár sorsát.

Takács Gábor: - A 10. percben 2-0-ra vezetnünk kellet volna, ehelyett kaptunk egy szerencsétlen gólt. Utánna pedig nagyon görcsössé vált a játékunk. Mentünk előre, akartunk - még emberhátrányab is -, de semmi nem sikerült. Nehéz ilyenkor mit mondani: magunkat vertük meg, és nem először. Amíg nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat, addig ilyen vereségek várnak ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!