Sport

2015.09.03. 13:19

Megállapodás a szombathelyi és a sárvári kézisek között

Szombathely - Együttműködési megállapodást kötött a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia a Sárvári Kinizsi Sport Egyesülettel.

Tóth Gábor


Az Akadémia részéről Pődör Zoltán (balról), míg a sárvári klub oldaláról Csonka László írta alá a megállapodást Fotó: SZKKA

A két női kézilabda klub, a Sárvári Kinizsi Sport Egyesület, valamint a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia hosszútávú együttműködési megállapodást kötött. A jövőben a Kinizsi és az Akadémia közösen dolgozik azon, hogy a fiatal játékosok tehetsége kibontakozódjon. A megállapodás első lépéseként a szombathelyi klub Márkus Dalma, Bolfán Nikolett és Doncsecz Dorina személyében három játékost kölcsönadott Sárvárra. Az egyik cél, hogy a szép jövő előtt álló, de az Akadémia felnőtt csapatába még be nem férő kézilabdások minél több játéklehetőségez jussanak, minél jobb szerepléshez segítve a Sárvárt. Továbbá az Akadémia utánpótlásedzői Sárváron is folytatnak képzéseket, és ha úgy alakul, az Akadémiához irányítanak játékosokat. Az együttműködési szerződést határozatlan időre kötötték a felek, Csonka László a Sárvár, Pődör Zoltán pedig az Akadémia részéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!