Sport

2017.03.15. 20:46

Két HVSE győzelem az NB I/B és NB II-es sakkmérkőzéseken

Megyei körkép - A vasi sakkcsapatok közül az NB I/B utolsó előtti fordulójában a Haladás-Infraplan II., az NB II-ben a HVSE III. tudott nyerni.

Horváth Erika

Haladás VSE-Infraplan II.-Aquaprofit-Nagykanizsai TSK II. 6,5-5,5. - Szombathely, NB I/B-s sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

A két tartalékcsapat csatájában a Haladás eggyel több partit nyert. A szombathelyiek biztosan tartják második helyüket, 2,5 pont a hátrányuk a Charousek-csoport éllovasával, az MTK-val szemben. Győzött: Nagy B., Takács G. Remizett: Trbojevic, Sárdy, Pergel, Egri L., Ruck T., Czupor, Magyar, Joó, Gombos.

Decs 1990-Szentgotthárd-Alsószölnök STE 6,5-5,5. - Decs, NB I/B-s sakkmérkőzés.

A gotthárdiaknak még tartalékosan is sikerült a kitűzött céljukat, az 5 pontot elérniük. A mérkőzés az utolsó két táblán dőlt el a jóval nagyobb értékszámmal rendelkező hazaiak javára. Győzött: Békefi, Takács B., Terbe. Remizett: Titan, Kovács B., Biró, Nagy K., Hittér.

Haladás VSE-Infraplan III.-Ajkai ASSE 7,5-4,5. - Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

A gyengébbik ajkai csapat elleni győzelmével bebiztosította harmadik helyét a HVSE III. Győzött: Tóth T., Peresznyák, Rátkai B., Mesits. Remizett: Borhy, Gaál E., Varga T., Gaal A., Skvorc, Oláh, Vida. Lövő SE-Sárvári SC 8,5-3,5. - Lövő, NB II-es sakkmérkőzés. Ennyivel jobb volt a feltörekvő hazai csapat. Győzött: Ódor, Szokolszky. Remizett: Gergácz B., Katona, Egri Zs. TARR-Tapolca VSE-Arborétum Herény HSE 7-5. - Tapolca, NB II-es sakkmérkőzés. Nem vallott szégyent a nagyobb játékerőt képviselő Tapolca otthonában az Arborétum. Győzött: Foki, Császár, Petróczy. Remizett: Kiss R., Gábor, Kiss L., Barasits T.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!