Sport

2014.08.18. 17:45

Kick-box edzőtábor Vépen

Vép - Csaknem száz sportoló napi három edzésen gyűrte a mintegy 400 négyzetméter tatamit a már 7. alkalommal Vépen megrendezett kick-box light-contact és kick-light edzőtáborban.

Tóth Gábor

A Szombathely melletti kisváros mezőgazdasági szakközépiskolája és kollégiuma ideális környezetet nyújt a felkészüléshez, hiszen minden adott egy helyen: kényelmes szállás, jól felszerelt edzőterem, futópálya, gyönyörű park, friss levegő, kiváló atmoszféra. A résztvevők a tíz nap alatt rengeteg küzdelemmel készültek a második féléves versenyszezonra. Számos Európa- és világbajnokkal edzhettek együtt azok a fiatal kick-boxosok, akiknek többsége a szeptemberi utánpótlás világbajnokságra készül.

- A táborban kettős feladatot láttam el, hiszen az utánpótláskeretben több tanítványom is szerepel, én pedig még aktív versenyzőnek számítok - fogalmazott Dancsó Zoltán hatszoros világbajnok. Ezt a feladatot úgy oldottam meg, hogy amikor edzettem, akkor többször álltam párban a fiatalokkal, így javítottam, segítettem nekik. Jó formában érzem magam, úgy gondolom ezt az évet még végigcsinálom versenyzőként is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!