Sport

2016.10.23. 08:54

Kikapott a Sárvár

Sárvár -Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Sárvár a hajrában kapott ki a vendég Puskás Akadémiától.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Puskás Akadémia II. 0-1 (0-0).

- Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Bana.Sárvár: Horváth B. - Maráczi, PADOS, Horváth A., Nagy Z. (Csákvári, 7.) - Imre, Rajos, Bezdi, Manganelli, Kun (Beke, 55.) - Dancsecs (Pető, 61.). Edző: Kovács László.Gól: Komódi (80.).Kiállítva: Manganelli (58.), ill. Lipcsei Á. (49.).

Stabil védekezéssel fogadta esélyesebb ellenfelét a Sárvár. A gyors, technikás vendégek az első félidőben nem is igazán tudtak mit kezdeni a hazaiakkal, alig, alig kerültek helyzetbe - igaz, a Sárvár sem rohamozta ellenfele kapuját. Míg az első félidőben a biztonságot tartotta szem előtt a vasi alakulat, addig fordulás után támadóbb szellemű játékkal rukkolt el.

Átvette az irányítást, ráadásul kiállítás történt a vendégeknél. Ekkor úgy tűnt, hogy komoly esély nyílik a győzelemre. Ám Manganelli megkapta második sárgáját. Tíz, tíz emberrel ki, ki meccset vívtak a felek, nagyot rohantak, küzdöttek, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek.

Pető például ordító ziccert rontott. A tipikus egygólos meccsen azt az egy gólt a vendégek szerezték, a hajrában, kontrából. És már nem volt idő, lehetőség egyenlíteni - pedig a játék képe alapján az egy pontot megérdemelte volna a házigazda.

Kovács László: - Győzni csak fegyelmezetten lehet!További eredmények: Gyirmót II.-Ajka 2-2, Kaposvár-Videoton II. 6-0, Veszprém-Csorna 0-3, Csepel-Kozármisleny 2-0, Tatabánya-Honvéd II. 3-2, Andráshida-III. Kerület 2-0, Érd-Hévíz 2-0, Győri ETO-Diósd 7-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!