Sport

2010.05.25. 06:08

Király Gáborék kiállnak a bundázással gyanúsított menedzser mellett

Több válogatott labdarúgó is aláírta azt a közleményt, amely szerint minden alapot nélkülöznek a Vladan Filipovics menedzsert ért bundavádak.

MTI

Mi, játékosok, felelősségünk teljes tudatában kijelentjük, hogy a külföldi és hazai sajtóban megjelent, Filipovics Vladant érintő különböző találgatások, illetve vádak minden alapot nélkülöznek" - olvasható az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben. "Akik már régóta ismerik - köztük játékosai és barátai, idehaza és külföldön szereplő válogatott labdarúgók -, tudják, hogy előbb futballistaként, majd menedzserként is mindig a tiszta játék híve volt. Menedzserként számos játékos külföldi szerződését segítette elő, ezzel is segítve mind a játékos, mind a Magyar Labdarúgó-szövetség, mind a magyar válogatott érdekeit, és egyetlen esetben sem működött közre olyan ügyekben, ami elért munkáját és megbecsülését percek alatt lerombolná." 

A közlemény aláírói között van Huszti Szabolcs, Juhász Roland, Gera Zoltán, Buzsáky Ákos, Király Gábor és Bodnár László is.

A belga Nieuwsblad arról írt, hogy az európai szövetség (UEFA) gyanúsítottként hallgatta ki a DVSC-TEVA két játékosát, Mészáros Norbertet és a klub montenegrói kapusát, Vukasin Poleksicet, valamint vesztegetésben való közreműködéssel vádolják Filipovicsot. A pénteki sajtóinformációkat a Debrecen honlapján szombaton valótlannak nevezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!