Sport

2016.07.20. 12:47

Kisorsolták a Magyar Kupa 1. fordulóját

Szombathely - A Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóságának versenybizottsága kisorsolta az országos Magyar Kupa 1. fordulóját. A megyei Magyar Kupa egy héttel később rajtol.

Tóth Gábor

Országos Magyar Kupa, 1. forduló, augusztus 7., vasárnap, 18.00: Szarvaskend (II.)- Lukácsháza (I.), Balogunyom (II.)-Körmend (I.), Ják (II.)-Jánosháza (I.), Bük (II.)-Szentgotthárd (I.), Tanakajd (II.)-Egyházasrádóc (I.), Vasszécseny (II.)- Király (I.), Rábahídvég (II.)- Uraiújfalu (I.), Vép (I.)-Kőszeg (I.), Nádasd (I.)-Rábapaty (I.), Rum (I.)-Kemenesalja (I.), Vasvár (I.)-Répcelak (I.).

Az országos kupában nem ötször, hanem csak háromszor lehet cserélni. Döntetlen esetén nem jut tovább automatikusan az alacsonyabb osztályú csapat, hanem egyből büntetők következnek - hosszabbítás nincs.

- A tavaly a megyei kupát megnyerő Celldömölk szabadnapos, csak a második körben kapcsolódik be az országos sorozatba - tudtuk meg az MLSZ Vas Megyei Igazgatóság versenybizottságának az elnökétől, Gerencsér Tibortól. - A megyei Magyar Kupa - amelynek a sorsolása hamarosan ugyancsak elkészül - az augusztus 13-14-ei hétvégén kezdődik, ugyanekkor rendezzük az országos kupa 2. fordulóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!