Sport

2015.10.03. 17:47

Kispályás az angol nagypályásokról

Öreglaki Norbert, a Haladás válogatott futsalosa kispályán érzi igazán otthon magát, de a nagypályás (top)futballt is szereti. A vasárnapi angol rangadón, az Arsenal -Manchester United derbin például meglepetést, hazai győzelmet vár.

Tóth Gábor

Az Aramis és a MAFC volt, a Swietelsky Haladás VSE jelenlegi NB I-es futsalosa, Öreglaki Zsolt remek időszakot tudhat maga mögött. A tavalyi szezont bronzéremmel zárta a zöld-fehérekkel, ráadásul begyűjtötte a gólkirályi címet is. A 24 éves játékos visszaverekedte magát a válogatottba, a legutóbbi Európa-bajnoki selejtezőn például két gólpasszal járult hozzá a románok elleni 4:3-as győzelemhez így a kontinenstornára való kijutáshoz. Eddig 20-szor ölthette magár a címeres mezt.

Everton -Liverpool (14.30, Digisport1):

- A szurkolók által nagyon várt, kivételes hangulattal bíró városi rangadón kettőzött erővel küzdenek majd a csapatok, nagy csatára van kilátás - vélekedett Öreglaki Norbert. - Az Everton masszív gárda, amely különösen hazai pályán eredményes. A Liverpool pedig nem úgy kezdte a bajnokságot, ahogyan a drukkerei elvárták, ráadásul idegenben sok pontot elhullajtott eddig de egyáltalán nem rossz társaság. Ezért úgy vélem, hogy döntetlennel zárul a csata.

A HVSE válogatottjánál, Öreglaki Norbertnél jó helyen van a labda Fotó: Unger Tamás

Arsenal -Manchester United (17.00, Digisport1):

- Úgy tűnik, hogy Manchesterben sikerült a helyükre rakni a dolgokat, a csapat kiegyensúlyozott, eredményes. Az Arsenal viszont nagyon hullámzóan teljesít, a hétközi Bajnokok Ligája fordulóban például hazai pályán kapott ki az Olympiakosztól komoly meglepetésre. De egyszer minden rossz sorozat megszakad, előbb vagy utóbb az Arsenal is rendezi a sorait és harcba száll a bajnoki címért, a dobogóért. Óriási lökést adna a csapatnak egy United elleni győzelem tudják ezt a játékosok, a szurkolók is. Meglepetést szimatolok, a forduló rangadóján vereséget szenved az MU.

Swansea City - Tottenham Hotspur (17.00):

- Két hasonló erőt képviselő csapat lép pályára. A walesi szurkolók előtt nem könnyű játszani, hazai pályán félelmetes ellenfél a Swansea. A Tottenham jól kezdte a bajnokságot, jó formában van. Ám csütörtökön még Európa-liga meccset játszott Monacóban, ami azért még benne lesz a lábakban. Mindent összevetve úgy vélem, a csapatok ikszelnek - zárta Öreglaki Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!