Sport

2015.01.27. 12:25

Kistérség labdával

Körmend - A Korona Étterem nyerte az 5. Körmend és Kistérsége Farsang Kupa kispályás labdarúgótornát.

Tóth Gábor

 

A 2015-ös tornagyőztes, a körmendi Korona Étterem együtteseF otó: Tompáné Büki Beáta

A hagyományos erőpróbának szombaton és vasárnap adott otthont a rendészeti szakközépiskola tornacsarnoka. Tizenhat csapat, több mint 200 játékos lépett pályára. Színvonalas, sportszerű mérkőzéseket láthattak a jó hangulatot teremtő szurkolók. Szoros volt a mezőny, sokszor csak 11-esekkel jutottak dűlőre a csapatok.

Farsang Kupa, eredmények, elődöntő: Hegyhátsál -Katafa öregfiúk 2-1, Nagymizdó -Korona Étterem 1-1, büntetőkkel 2-3. Bronzmérkőzés: Nagymizdó Katafa öregfiúk 0-0, büntetőkkel 2-1. Döntő: Hegyhátsál -Korona Étterem 2-2, büntetőkkel 1-3. Végeredmény: 1. Korona Étterem, 2. Hegyhátsál, 3. Nagymizdó, 4. Katafa öregfiúk. Különdíjasok, gólkirály: Szabó Dávid (Hegyhátsál), 4 gól. Legjobb kapus: Kártyás Zsolt (Nagymizdó). Legjobb játékos: Sziffer István (Korona Étterem). A győztes csapat névsora: Vörös Zsolt, Sziffer István, Szakály Dávid, Dedics Alex, Horváth András, Kis-Nemes Máté, Kis-Nemes Milán, Boksa Gergő, Balikó Tamás.

A győztes csapat elsősorban második napi teljesítményével nyert, de a tavalyi bajnok Hegyhátsál is meggyőzően játszott. A díjakat Szabó Ferenc Körmend város alpolgármestere, és dr. Major Katalin Szarvaskend polgármestere adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!