Sporttal szolgálják Vas megyét - Öten vehettek át elismerést

2017. március 20., 22:37 szerző: Tóth Gábor fotós: Szendi Péter, Unger Tamás
Vasvár - Március 15. alkalmából öten kapták meg a „Vas Megye Önkormányzata Szolgálatáért Sport Tagozata” elismerést.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

 

Kívés István Fotó: Unger Tamás

Kívés István, az NYME Savaria Egyetemi Központ sportközpontjának vezetője: A szabadidőközpontban meghonosította a roncsderbit és a BMX crosst. Utóbbi sportág számára pályákat építtetett pályázati forrásból. Később a Haladás VSE titkára és eredményes atlétaedzője lett - legismertebb tanítványa a négyszeres olimpikon Kálovics Anikó. A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesületnél 2005-től dolgozik, jelenleg az egyetemi sportcsarnok vezetője. Tevékenységének köszönhetően kiváló eredményeket, országos hírű rendezvényeket tud felmutatni a SZoESE.

Nádasdy József: Májátültetése után 2010-ben csatlakozott a szervátültetettek sportszövetségéhez, ahol az elmúlt hét esztendőben úszásban kimagasló nemzetközi sikereket ért el, öregbítve megyénk hírnevét.

Torma Géza: Szentgotthárd sportéletében, elsősorban a kézilabda sportágban, valamint a Vas megyei kézilabdasportért végzett több évtizedes kiemelkedő munkája, sportszakmai felkészültsége, kiváló sportemberi életútja alapján vált érdemessé az elismerésre. Jelenleg is sportol, aktív tagja a Szentgotthárdi VSE asztalitenisz szakosztályának.

Vass László Fotó: Szendi Péter

Vass László: - 2011-ben indult először fekvenyomó versenyen, azóta a masters korosztályban világ és Európa-bajnoki címet is szerzett. Nemcsak a sportban, a közéletben is kiemelkedő munkát végzett: 14 éven keresztül szervezte Körmenden a strandfocibajnokságot, régóta szurkolója a körmendi kosárlabdacsapatnak, ő alapította meg a Red Devils szurkolói klubot, amit hosszú időn keresztül vezetett.

Tóth Gábor

2017. március 20., 22:37 szerző: Tóth Gábor fotós: Szendi Péter, Unger Tamás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...