Sport

2017.03.28. 18:12

Kitüntették Koczka Tibor alpolgármestert

Gödöllő, Szombathely - Szombathely egyetemi sportéletének kiemelt támogatásáért Elek Ilona-emlékérmet vehetett át dr. Szabó Tünde sportért felelős helyettes államtitkártól Koczka Tibor alpolgármester.

Tóth Gábor

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) fennállásának 110. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi közgyűlést a Gödöllői Királyi Kastélyban - itt díjazták az arra érdemeseket. A városvezetőt az ELTE terjesztette fel a rangos elismerésre. A bronzplakettet a MEFS minden évben azoknak adja, akik egy-egy ki-emelkedő, egyetemi sporthoz kapcsolódó esemény sikeréhez szakmai munkájukkal, támogatásukkal nagymértékben hozzájárultak.

„Úgy gondolom, hogy ez az elismerés a szombathelyi önkormányzat, a Savaria Egyetemi Központ, valamint a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület közötti együttműködésnek szól - fogalmazott Szombathely alpolgármestere, Koczka Tibor. - Közös, sikeres utunk újabb mérföldkövéhez érkeztünk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!