Sport

2014.11.21. 19:15

Vasárnap román csapatot fogad a CVSE

Celldömölk - Egy könnyed, idegenbeli bajnoki győzelem után vasárnap a harmadik számú európai sorozatban, az ETTU Kupában játszik nyolcaddöntőt a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka férfi asztalitenisz-csapata.

Horváth Erika

A szerda-csütörtöki Top 12 bajnokság után - amelyet Fazekas Péter megnyert - pénteken Kiskunfélegyházára szólította a bajnoki sorsolás a CVSE-t.

Félegyházi ASI _Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka 0-7. Kiskunfélegyháza, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.

Páros: Kovács, Korponai Kosiba, Ecseki 0:3 (-7, -8, -9) (0-1). Egyéni, 1. forduló: Korponai- Ecseki 0:3 (-8, -9, -7), Medjugorac -Fazekas 0:3 (-13, -8, -9), Kovács- Kosiba 0:3 (-2, -9, -10) (0-4). 2. forduló: Korponai -Fazekas 0:3 (-8, -4, -5), Kovács- Ecseki 0:3 (-5, -7, -7), Medjugorac- Kosiba 0:3 (-4, -4, -10) (0-7).

A bajnokságban százszázalékos, címvédő CVSE nagyon sima szettveszteség nélküli győzelmet aratott az eddigi hat forduló során csak egy győzelmet szerzett, utolsó előtti Félegyháza otthonában. Győzött: Ecseki 2, Fazekas 2, Kosiba 2, Kosiba -Ecseki páros.


Kosiba Dániel hallgatja Klampár Tibor vezetőedző tanácsait
Fotó: Unger Tamás

A hétnek ezzel még nincs vége a CVSE számára, hiszen vasárnap bekapcsolódik az ETTU Kupába. Ez már a harmadik forduló az ötödik helyen kiemelt cellieknek eddig nem kellett játszaniuk. Ellenfelük, a román CS Pristavu Campulung gárdája mögött már hét mérkőzés van. Az első forduló egyik ötös csoportjából három győzelemmel és egy vereséggel az egyik legjobb másodikként jutottak tovább, míg a második körben veretlenül nyerték a négyes csoportjukat.

- Nem tudunk sokat az ellenfelünkről, csak annyit, hogy játékosai nem tartoznak az előkelőbb helyeken jegyzettek közé. Bízom a fiúkban, magabiztos győzelmet, továbbjutást várok - mondta Klampár Tibor, a CVSE vezetőedzője.

Az ETTU Kupa-nyolcaddöntő vasárnap 16 órakor kezdődik az alsósági sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!