Sport

2016.12.02. 19:55

Körmendi flúgos futam - Szombaton Jászberényben vendégeskednek a piros-feketék

Körmend - Nincs megállás az Egis Körmend számára, hiszen a keddi, szombathelyi vereség után szombaton, 18 órától már Jászberényben kell pályára lépniük a piros-feketéknek. A JP Autó-JKSE elleni mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Németh Zsolt

Érthető, hogy nem volt túl jó a hangulat az első bajnoki vereség után a körmendi keretben, de előre kell nézniük Ferencz Csabáéknak, akikre igazi flúgos futam vár január végéig. Hosszú utazásokkal tűzdelt heti két meccs a menü. Ezúttal egy nappal korábban, pénteken, kora délután elindultak Jászberénybe, ami kifejezetten Teo Csizmics kérése volt, hogy a játékosok ne a hosszú buszozás fáradalmaival a lábukban lépjenek pályára.

Teo Csizmics koncentrált játékot vár csapatától Fotó: Szendi Péter

- Három edzést tartottunk a keddi meccs után, igyekeztünk rendbe tenni a védekezésünket, általában a játékunkat, és persze felkészülni a Jászberényből. A kedden látottnál több összpontosításra és meggondolt, okos játékra lesz szükségünk, mert a házigazdák ellen nehéz eredményesnek lenni, ha kapkodva, meggondolatlanul játszunk. A Jászberény lesz hazai környezetben, és nem csak ez szól a javukra. Rengeteg védekezésváltással dolgoznak, ezzel igyekeznek kizökkenteni az ellenfelet, és valóban, könnyen jöhetnek ilyenkor a hibák. A rohanás, a kapkodás eladott labdákhoz vezethet, annak pedig tudjuk a végét. Az edzőjük remek munkát végez velük, jól felkészítette a játékosait erre a harcmodorra. Nagyon észnél kell lennünk! Az Alba és a Szolnok is alig tudta legyőzni őket, szóval senki se gondolja, hogy könnyű meccs vár ránk. Vannak gondjaink, amelyekről már sokszor beszéltem, és sérülések is folyamatosan nehezítik a dolgunkat, de ezeket mind félre kell tenni. Nem lesz hiányzónk, útra kelünk teljes létszámban. Ha szeretnénk ott maradni az éllovasok között, akkor semmi sem számíthat. Nem lehet más a célunk, mint hogy okos, koncentrált játékkal megnyerjük a meccset!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!