Sport

2016.08.25. 19:30

Körmendi randevú Répcelakon

A hétvégén a második fordulót rendezik a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, valamint a megyei II. osztály szombathelyi, körmendi és sárvári csoportjában.

Pum András

Megyei I.

 

A 2. forduló talán legnagyobb érdeklődéssel várt találkozójának a Répcelak-Körmend összecsapás ígérkezik. A hazaiak a nyitófordulóban 2-0-ra nyertek a Király SZE otthonában, a körmendiek a Rába partján 6-0-ra verték a Nádasdot. A két nagy múltú csapat meccse szombaton 17.30-kor kezdődik.

A 2. forduló műsora, szombat, 17.30: Kemenesalja-Jánosháza (Horváth P.), Répcelak-Körmend (Boda Gy.), Kőszeg-Celldömölk (Kovács Zs.). Vasárnap, 17.30: Nádasd-Lukácsháza (Bereczky Cs.), Vasvár-Király SZE (Mónos J.), Rum-Uraiújfalu (Horváth P.), Vép-Szentgotthárd (Takács R.), Egyházasrádóc-Rábapaty (Szvorda M.).

A megyei I. osztály legutóbbi fordulójában az alábbi játékosok nyújtottak kiemelkedő teljesítményt Grafika: Kelemen Attila

Megyei Ii.

 

A szombathelyi csoportban Söptén javíthat a szezont kellemetlen vereséggel kezdő Táplán - nem lesz könnyű dolga. A szombathelyi rangadón a Zanat fogadja a Sparit. Az újonc Gencsapátinak nehéz feladat, a bajnoki címre törő Vasszécseny jutott. Szomszédvári derbit vív egymással a Torony és a Sé.

Szombathelyi csoport, 2. forduló, szombat, 17.30: Gyöngyöshermán-Szentkirály-Felsőcsatár (Bereczky Cs.). Vasárnap, 17.30: Tanakajd-Szentpéterfa (Sipos Zs.), Újperint-Ják (Héra Cs.), Torony-Honvéd-Sé (Bazsó F.), Balogunyom-Bozsok (Újházi Zs.), Gencsapáti-Vasszécseny (Derdák M.), Söpte-Táplán (Talabér N.), Zanat-Elektormol-Spari (Mórocz Gy.).

A körmendi csoportban a Viszák és a Szarvaskend is 4-0-s győzelmet aratott. Ezúttal egymás ellen kell bizanyítaniuk, hogy melyik alakulat érdemli meg a bajnoki éllovas szerepet. Hasonló cipőben jár az Őriszentpéter és a Magyarszecsőd, akik szintén rangadót játszanak.

A 2. forduló műsora, szombat, 17.30: Szakonyfalu-Rábatótfalu (Polgár Tamás). Vasárnap, 17.30: Szarvaskend-Viszák (Makai István), Rábahídvég-Bajánsenye (Kocsis János), Csákánydoroszló-Körmendi Téglagyár (Horváth Árpád), Őriszentpéter-Magyar-szecsőd (Szabó III. Zoltán), Ivánc-Körmend VSE (Sály Károly). A sárvári csoportban hiába lesz idén hat mérkőzés fordulónként, rangadóra mindig is lehet számítani. A második kötrben rögtön két-két olyan csapat csap össze, akik a szezont győzelemmel kezdték: a Szeleste a Pecölt fogadja, miközben a Csepreg Csényébe látogat. A tavalyi bajnokság fényében mégsem ez a két találkozó, hanem a Bük-Gérce rangadó ígérkezik a forduló mérkőzésének. A tavalyi bajnok az előző évad 5. helyezettjéhez látogat. Mondanunk sem kell, hogy mindkét fél számára égető fontosságú a három pont, különösen az első fordulós pontveszteségeik miatt.

A 2. forduló műsora, szombat, 17.30: Szeleste-Pósfa-Pecöl. (Szabó Zsolt). Vasárnap, 17.30: Bük-Gérce-Vásárosmiske (Hittaller Roland), Ikervár-Ölbő (Szabó I. Zoltán), Csénye-Csepreg (Kedves Rudolf), Jákfa-Püspökmolnári (Horváth Zoltán), Sitke-Mersevát (Molnár Tibor).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!