Sport

2016.04.29. 17:46

Közvetlen rivális érkezik

Szombathely – A női labdarúgó NB I. női felsőházi rájátszásának 5. fordulójában vasárnap 11 órakor a Király Sportlétesítményben a negyedik Viktória-Trend Optika FC a harmadik ETO FC Győrt fogadja.

Vas Népe

Óriási téttel bír a vasárnapi mérkőzés. Amennyiben a Viktória visszavág az 1-0-s győri vereségért, és legyőzi az ETO-t, az utolsó előtti kör előtt egy ponttal megelőzi a tabellán, lépéselőnybe kerül. S ha ezt követően is megőrzi előnyét, a harmadik-negyedik helyért kezdődő, két nyert meccsig tartó éremcsatában a vasiak lesznek a pályaválasztók.

– Mindenképpen szeretnénk megszerezni első győzelmünket a rájátszásban, amellyel egyúttal meg is előznénk a győrieket – mondta Csordás Csaba, a Viktória trénere. – Az FTC elleni hazai meccsünkre lehet építeni, amennyiben úgy teljesítünk, át tudjuk menteni akkori formánkat, megnyerhetjük a meccset. Győrött viszont rossz felfogásban futballoztunk, egy félidőnyi előnyt adtunk a hazaiaknak. Ezúttal nem követhetünk el ilyen hibát, nyerni akarunk. Magyarics Zoé sérült.

Összeállítás: Bíró – Kun, Horváth V., Balogh, Vörös - Csidei Harsányi, Manhart – Fábián, Siklér, Szakonyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!