Sport

2013.01.28. 18:31

Kulcsár Kornél fájdalomcsillapítóval is edzene

Szombathely - A ZTE ellen megsérült Kulcsár Kornél fájdalomcsillapítóval és befáslizott bokával kedden már edzésre jelentkezne, míg a térdműtéten átesett Ugrai Roland számára még odébb van a visszatérés.

Pum András

Egy sérült felépült, egy játékos viszont kidőlt - azaz változatlanul három játékosára nem számíthat Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás mestere - írja a haladas.hu. A hátát Németországban gyógyíttató Tóth Péter mellett a térdműtétje után lassan-lassan felépülő Ugrai Roland továbbra sem edzhet, viszont az elmúlt héten a vádlijával kínlódó Halmosi Péter hétfőn ismét munkába állt. Kihagyta a tréninget viszont Kulcsár Kornél, a középpályásnak a szombati, ZTE elleni edzőmeccsen ment ki a jobb bokája.

- Éppen most röntgeneztek meg, szerencsére nincs szakadás - tudtuk meg Kulcsár Kornéltól. - Novemberben a jobb bokaszalagom szakadt el, úgyhogy féltem is, nehogy ismét azzal legyen baj. Persze így is rendesen be van dagadva, pedig egész hétvégén jegeltem. Pechem volt a meccsen, csináltam egy cselt, az ellenfél játékosa meg éppen a támaszkodó, jobb lábamat találta telibe. Ahogy a földre estem, alámfordult és kiment a bokám. Nem tudom mennyit kell kihagynom, mindenesetre ha rajtam múlik, kedden már edzek. Veszek be fájdalomcsillapítót, befáslizom és edzésre jelentkezek - aztán majd meglátjuk, hogy bírom.

Ugrai Rolandot decemberben porcleválással operálták.

- December közepén operáltak, azóta öt hét telt el - mondta Ugrai Roland. - Az első három hétben csak mankóztam, rá sem állhattam a bal lábamra. Miután eldobtam a mankókat, elkezdtem úszni, szobabiciklizni, emellett nyújtok-futok, erősítem a lábamat. Két hétig jártam gyógytornára, ami szintén sokat segítetett, és kedden megyek vissza utolsó kontrollra. Vannak nagyon rossz napjaim, amikor borzalmasan fáj a térdem, az időjárásváltozásokat mindig megérzem. Az biztos, hogy jövő héten elutazok a csapattal a soproni edzőtáborba, ahol már edzeni is fogok, de mivel még muszáj kímélnem a lábamat, ezért a két edzőmeccsen még kihagyom. Rossz kívülről nézni a társakat, nehezen élem meg ezt az időszakot, de most már látom a fényt az alagút végén. A doktor úr annak idején azt prognosztizálta, hogy a műtéttől számított nyolcadik héten már futballozhatok. Miután eddig minden a tervek szerint haladt, talán a soproni edzőtábort követően héten már játszhatok is. Reményeim szerint a márciusi bajnoki rajtra teljes értékű játékos leszek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!