Sport

2013.01.11. 18:01

Kulcsár Kornél nem járt sikerrel Belgiumban

Szombathely - A Szombathelyi Haladás középpályása szombaton tér vissza a zöld-fehérekhez belgiumi próbajátékáról. Kulcsár produkciója tetszett a Lierse szakmai stábjának, ám miután sérülése miatt fizikálisan nincs jó állapotban, nem szerződtetik.

Pum András

Bár a belga elsőosztály 14. helyén tanyázó Lierse SK vezetőinek tetszését elnyerte a 21 éves Kulcsár Kornél futballja, a játékost mégsem szerződtetik. Sérülését követően ugyanis még nincs a legjobb fizikai állapotban.

 

Kulcsár nem okozott csalódást, ám nem kell a lierse-i csapatnak. Fotó: archív


- Kedden egy belga másodosztályú csapat ellen vívtunk felkészülési mérkőzést, ahol szerintem jól ment a játék, kiosztottam egy gólpasszt is - tudtuk meg Kulcsár Kornéltól. - Hetven percet voltam a pályán, 3:0-ra nyertünk. Igaz, a műfüvön nem volt a legideálisabb futballozni, de mondom, úgy érzem nem okoztam csalódást. A belgák is elégedettek voltak velem, jó játékosnak tartanak, de mivel korábbi bokasérülésem után nem vagyok a legjobb fizikai állapotban, nem szerződtetnek. Vasárnap mindenképpen repültem volna haza, de miután a héten több edzése már nem lesz a csapatnak, így szombaton Magyarországon leszek. Összességében hasznos volt ez az egy hét, belülről is megtapasztaltam milyen az igazi profi világ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!