Sport

2016.09.20. 13:28

Labdarúgó Magyar Kupa vasi gárdákkal - Pályán a Sárvár, a CVSE, a Király, a Körmend

Körkép - A labdarúgó Magyar Kupa országos főtábláján, a sorozat 6. fordulójában négy Vas megyei csapat lép pályára szerdán: a Sárvár, a Celldömölk, és a Király SZE idegenben, míg a Körmend hazai pályán meccsel.

Tóth Gábor

Makó (megyei I.)-Sárvár (NB III.). Szerda, 15.00. Kovács László: - Komolyan vesszük a mérkőzést, ennek megfelelően egy nappal korábban elutaztunk Makóra. Jelen helyzetünkben nekünk minden siker nagy segítség, ezért szeretnénk győzni, továbbjutni. Ellenfelünk a második a megyei I-es tabellán, mi utolsó vagyunk az NB III-as rangsorban, vagyis olyan nagy tudásbeli különbség nincsen a csapatok között. Nehéz, küzdelmes meccsre számítok. Klauzer sérült, más hiányzónk nincs. Összeállítás: Osvald - Maráczi, Pados, Horváth A., Nagy Z. - Pető, Rajos, Bezdi, Németh G., Hoós - Dancsecs.

Szentantalfa (megyei II.)-Király SZE (megyei I.). Szerda, 15.00. Hajmási Milán: - Az ellenfélről nem sokat tudunk, de egy osztállyal lejjebb játszik, így természetesen szeretnénk továbbjutni. A létszámot, a keretet illetően bizonytalan vagyok, mert csak az utolsó pillanatban derül majd ki, hogy ki tudott elkérezkedni az iskolából, a munkahelyéről. Az biztos, hogy Takács P. hiányozni fog. Így kezdőcsapatot sem tudok mondani.

Nagykanizsa (megyei I.)-Celldömölki VSE (megyei I.). Szerda 15.00. Koman Vladimir: - Ellenfelünkről tudjuk, hogy fiatal, sokat futó csapat, és hogy vezeti a zalai tabellát. Vagyis olyan rossz társaság nem lehet - és a Kanizsa játszat hazai pályán. Sajnos amatőr csapat vagyunk, mindenki munka mellett focizik, ha nem hétköznap, hanem hétvégén lenne a meccs, akkor több esélyt adnék magunknak - de természetesen így is tovább akarunk jutni, a srácok motiváltak. Potyi és Enyingi játéka kérdéses, előbbi sérüléssel bajlódik, utóbbinak munkahelyi elfoglaltsága van. Németh József viszont munkahelyi problémák miatt biztosan kihagyja a meccset.

Körmendi FC (megyei I.)-Szajol (megyei I.). szerda, 15.00. Molnár Károly: - Niksz és Takács Ádám sérült, mindketten kihagyják a meccset - két gólerős játékost vesztettünk így el. ellenfelünk a hétvégén rangadót nyert, az éllovast győzte le 2-0-ra, jó formában van. Információink szerint a Szajol komolyan veszi a meccset, egy nappal a találkozó előtt útra kelt, sőt, szurkolói buszt is indított a találkozóra. Természetesen szeretnénk jól szerepelni a kupában, de azt nem tagadom, hogy a bajnokság prioritást élvez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!