Sport

2016.04.28. 16:45

Lecsúszott a harmadik helyről a SZoESE-Sprint röplabdacsapata

Győr - A férfi röplabda NB II. utolsó előtti fordulójában nem tudott meccset nyerni a SZoESE-Sprint SC együttese.

Horváth Erika

Nagyon foghíjas csapattal tudott kiállni a győri hármas tornára a szombathelyi csapat. Nem tudott társaival tartani Lukács Róbert és a játékos-edző Gőczi Roland sem. A helyszínen pedig kiderült, hogy három fiatal, Konetsny Barnabás, Koller Domonkos és Szabó Ármin nem léphet pályára, mert lejárt a sportorvosi engedélyük.

SZoESE-Sprint SC-Szegedi TE EHÖK SE 0:3 (-16, -15, -12).

- Győr, NB II-es férfi röplabda-mérkőzés.

SZoESE-Sprint: Marsai, Selmi, Zsupos, Szabó G,, Újvári, Széll, Csere: Gerencsér (liberó), Gouth. Edző: Gőczi István.

Az éllovas szegediek ellen csak felvillanásai voltak a vasiaknak, végig vezetve, biztosan nyertek az abszolút nem csúcsformában játszó csongrádiak. A szombathelyieknek főként a mezőnyvédekezése volt kritikán aluli.

SZoESE-Sprint SC-SZESE-Győr 0:3 (-17, -19, -26).

- Győr, NB II-es férfi röplabda-mérkőzés.

SZoESE-Sprint: Marsai, Gouth, Zsupos, Szabó G,, Újvári, Széll. Csere: Gerencsér (liberó).

Szegény embert az ág is húzza; az első mérkőzésen megsérült Selmi Bálint nem tudta már vállalni a játékot, így a liberón kívül nem maradt cserelehetőség. A nagy meglepetésre a szegedieket 3:2-re legyőző győriek elleni első két játszmában nagyon enerváltan játszott a szombathelyi gárda. A harmadikban sikerült kicsit felpörögniük, de ez csak két szettlabdára volt elég, amivel nem tudtak élni.

Mivel a közvetlen rivális ZTE mindkét mérkőzését megnyerte ebben a fordulóban, átvette a harmadik helyet a szombathelyiektől. Az utolsó fordulóban a szombathelyiek Somogyjádra utaznak. Ha dobogón akarnak kell végezni ott le kell győzniük a tabellán előttük álló hazaiakat és a ZTE-t is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!