Sport

2014.12.17. 16:24

Már készülnek a kamion Eb-futamra

Budapest, Mogyoród – Már most elkezdődött a jegyértékesítés a jövő év szeptember 5-én és 6-án a Hungaroringen rendezendő kamion Európa-bajnoki versenyhétvégére – hangzott el a Hungaroring Sport Zrt. és a viadal promótere, a Truck Race Promotion Kft. csütörtöki közös sajtótájékoztatóján.

Tóth Gábor

A sorozat idei bajnoka, az Oxxo Energy Truck Race Team szombathelyi pilótája, Kiss Norbert kiemelte, évek óta várt arra, hogy hazai közönség előtt is versenyezhessen. „Sokat fejlődött a csapat az elmúlt években, remélem, jövő szeptemberben már úton leszünk a bajnoki címvédés felé, mert ez a célunk" – fogalmazott Kiss Norbert. Hozzátette, hogy optimistán várja a magyar futamokat, mert egyrészt az ő vezetési stílusának, másrészt a kamionjának is fekszik a Hungaroring vonalvezetése. Riskó Géza, az MTVA vezérigazgatói tanácsadója azt mondta, jövőre a köztelevízió valamelyik csatornáján az egyes futamokat követő szerdán egyórás összefoglalóval jelentkeznek, a hazai versenyeket pedig élőben akarják közvetíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!