Sport

2015.04.27. 17:45

Megőrizné dobogós helyét a Haladás futsalcsapata

Az NB I-es futsalbajnokság 5. fordulójában kedden 18.15-kor a bombaerős Győrt fogadja a Swietelsky-Haladás VSE.

Tóth Gábor

A Haladás a harmadik helyről fut neki a meccsnek, a Győr pedig listavezetőként – és a bajnoki cím legfőbb várományosaként – érkezik Szombathelyre. Az alapszakaszban az ETO otthon (10-2) és idegenben (0-3) is elverte a Haladást, és most sem a vasi alakulat számít esélyesnek.

– Nyugodtan futballozhatunk, az esélyesség terhe az ellenfelünk vállát nyomja – fogalmazott Somfalvi Csaba, a Swietelsky-Haladás VSE szakosztályvezetője. – Tudjuk, hogy Magyarország legjobb csapatát fogadjuk, az ellenfél válogatott magyar játékosokkal, minőségi légiósokkal érkezik. De a harmadik helyen állunk, és ezt a pozíciónkat szeretnénk is megőrizni. Ennek megfelelően nem feltartott kezekkel lépünk pályára, megpróbálunk meglepetést okozni. Játszunk egy jót, felszabadult focit várok a fiúktól, megpróbáljuk a maximumot nyújtani – aztán majd kiderül, hogy ez mire lesz elég.

A HVSE trénere, a Győrrel egyébként bajnoki címet és kupagyőzelmet ünneplő Marcos Angulo sérülés miatt Dürgő Péter, eltiltás miatt pedig Vidák Balázs játékára nem számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!