Sport

2016.09.16. 19:15

Megsérült a Haladás támadója

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás egyik legjobb formában lévő játékosának nincs szerencséje, kiújult a Honvéd elleni meccsen összeszedett sérülése, hosszabb pihenő vár rá.

Pum András

- A múlt hét szerdai edzésen éreztem, hogy nincs minden rendben, pénteken már nem is tudtam a többiekkel gyakorolni, így a Videoton elleni meccset ki kellett hagynom. Sajnos nem jött rendbe teljesen a Budapest Honvéd ellen meccsen szerzett sérülésem, így a vádlim ismét beszakadt – mondta Gaál Bálint a haladas.hu oldalon.

Fotó: Szendi Péter

A jó formában lévő csatár nagyon elkeseredett, mert vélhetően hosszabb időre kidőlt.

– Semmiképpen sem szeretném elkapkodni a visszatérést, az orvosi stáb mindent megtesz a mielőbbi gyógyulásomért, de most különösen türelmesnek kell lennem, muszáj sokat pihennem. Ezekben a napokban csak kondizom, a jövő héten pedig megpróbálom a kerékpározást is – tudtuk meg a csatártól.

- Nagyon elkeseredett vagyok, mert a szezont nem így terveztem. Ugyanakkor az mindenképpen inspirál, hogy a Honvéd elleni sérülésem után jól sikerült a visszatérésem, a Paks ellen pedig szabadrúgásból be is találtam. Legkorábban talán a 11. fordulóban a Gyirmót ellen léphetek pályára, ha nem, a válogatott meccsek miatti szünet után, a Fradi ellen hazai pályán már mindenképpen szeretnék játszani – összegzett Gaál Bálint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!