Sport

2014.04.24. 14:25

Megyei korosztályos asztalitenisz-bajnokság

Félszáz versenyző indult Vas megye 2014. évi korcsoportos egyéni és páros asztalitenisz-bajnokságán.

Horváth Erika

Nyolc számban hirdettek versenyt, melyből hetet a SZAK-Sportiskola versenyzői nyertek. A szombathelyiek fölényére jellemző, hogy a 30 kiosztott éremből 23 hozzájuk került, a második legeredményesebb egyesület, a Celldömölki VSE öt dobogós helyet szerzett. Az ifjúsági fiúk egyéni száma – hagyományosan – az Andorka Tibor emlékverseny volt. A győztes Nagy Csaba (SZAK-SI) az egykori asztaliteniszező családjától vehette át – és egy évig őrizheti – a vándorserleget.

Soós Barnabás (balról) és Nagy Csaba négy-négy érmet szerzett. Utóbbi nyerte az ifjúságiak Andorka Tibor emlékversenyét (Fotó: SzAK-SI)

Az érmesek. Újonc, fiú: 1. Bakonyi Bertalan (CVSE-Swietelsky-Wewalka), 2. Marton Milán, 3. Németh Máté és Híró Bence. Lány: 1. Rónafalvi Petra, 2. Puklér Júlia, 3. Pethő Csenge (Boba). Serdülő, fiú: 1. Soós Barnabás, 2. Nagy Csaba, 3. Pungor Bálint és Baranyai Domonkos (CVSE). Lány: 1. Rónafalvi Petra, 2. Zolnai Fanni (Samott 97 Kft. Egyházashetye), 3. Puklér Júlia és Pethő Csenge (Boba). Fiú páros: 1. Németh Csaba-Soós Barnabás, 2. Pungor Bálint-Rónafalvi Petra, 3. Németh Máté-Marton Milán és Baranyai Domonkos-Bakonyi Bertalan (CVSE). Ifjúsági, fiú: 1. Nagy Csaba, 2. Baranyai Domonkos (CVSE), 3. Soós Barnabás és Nagy Martin. Lány: 1. Nagy Réka, 2. Zolnai Fanni (Egyházashetye), 3. Rónafalvi Petra. Páros: 1. Nagy Csaba-Soós Barnabás, 2. Pungor Bálint-Nagy Martin, 3. Baranyai Domonkos-Bakonyi Bertalan (CVSE) és Nagy Réka-Rónafalvi Petra. A külön nem jelöltek a SZAK-Sportiskola versenyzői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!