Sport

2017.02.21. 17:48

Menetel a Haladás VSE U9-es együttese

Bük, Ritzing - Két rangos nemzetközi korosztályos teremlabdarúgó-tornát is nyert az elmúlt napokban Haladás VSE U9-es csapata.

Tóth Gábor

A büki tornán a Tebeli György edzette HVSE mellett a Sturm Graz, az FTC, a Slovan Bratislava, a Győri ETO, a Videoton, a JAZ GU Süd, a Spartak Trnava, az Újpest, a Lurkó UFC, a GAK és a Sopron lépett pályára a városi sportcsarnokban (5+1 fő).

Eredmények, csoportmérkőzések: HVSE-Sopron 3-0 (Tóth E., Söptei B., öngól), HVSE-Sturm Graz 1-0 (Hári K.), HVSE-Újpest 2-2 (Hári K. 2), HVSE-Spartak Trnava 1-2 (Tóth E.), HVSE-Győri ETO 1-1 (Hári K.). Elődöntő: HVSE-FTC 2-2 (Hári K. 2) - büntetőkkel 2-1 (Spanyó Á., Ivancsics B.). Döntő: HVSE-Sturm Graz 1-1 (Tóth K.) - büntetőkkel 5-4 (Söptei B., Spanyó Á., Németh N., Halmosi R., Tóth E.). Végeredmény: 1. HVSE, 2. Sturm Graz, 3. FTC, 4. Slovan Bratislava. A győztes csapat névsora: Halmosi Roland, Hári Kevin, Ivancsics Bence, Németh Bence, Németh Nándor, Söptei Bálint, Spanyó Álmos, Tasnádi Áron, Tóth Erik, Tóth Kornél játékosok, Tebeli György edző.

A büki tornát magabiztosan megnyerő Haladás VSE U9-es csapata Fotó: Haladás VSE

- Már a csoportmeccseken is magas volt a színvonal - jelezte a HVSE U9 edzője, Tebeli György. - Körbeverések voltak, talán kis szerencse is kellet hozzá, hogy csoportmásodikként továbbjussunk az elődöntőbe. Aztán a fiúk az utolsó két meccsre a legjobb tudásukat vették elő, így végül fegyelmezett és koncentrált játékkal megnyerték a tornát. Hatalmas gratuláció jár minden játékosomnak, büszkék lehetnek a teljesítményükre!

Halmosi Roland egy különdíjat is hazahozott Ausztriából

Az ausztriai Ritzingben a HVSE mellett a Sopron, a Győr, a Főnix Székesfehérvár, a Sturm Graz, a Slovan Bratislava, az MTK, a Videoton és a Team Wiener Linien alkotta a mezőnyt. A csapatok 35x50 méteres műfüves pályán, 6+1 főben játszottak.

Eredmények, csoportmérkőzések: HVSE-Slovan Bratislava 2-0 (öngól, Tasnádi Á.), HVSE-MTK 2-1 (Hári K., Németh N.), HVSE-Wiener Linien 0-5, HVSE-Videoton 5-1 (Kelemen M., Söptei B. 2, Németh N., Tóth E.). Felsőház: HVSE-FTC 2-1 (Hári K., Tóth E.), HVSE-Győri ETO 5-0 (Tóth K., Kelemen M., Németh N., Söptei B., Halmosi R.), HVSE-Sturm Graz 2-0 (Kelemen M., Söptei B.). Végeredmény: 1. HVSE, 2. MTK, 3. Győri ETO, 4. FTC. A győztes csapat névsora: Halmosi Roland, Hári Kevin, Kelemen Mirkó, Németh Bence, Németh Nándor, Söptei Bálint, Spanyó Álmos, Tasnádi Áron, Tóth Erik, Tóth Kornél játékosok, Tebeli György edző.

Egy különdíjat is hazahozott a HVSE, Halmosi Roland bekerült a torna All Star-csapatába.

- A gyerekek - a Wiener Linien meccs kivételével - szenzációsan fociztak - jelezte Tebeli György edző. - Magabiztosan, önbizalommal telve léptek ki a pályára, kérdés sem fért az elsőségünkhöz! Külön öröm számomra, hogy minden gyerek minimum két poszton játszott, de voltak, akik három-négy pozícióban is megállták a helyüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!