Mészöly Géza visszatér egykori csapatához

2017. május 19., 20:57 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás
komment
SZOMBATHELY A labdarúgó NB I. utolsó előtti, 32. fordulójában szombaton 18 órai kezdettel a Szombathelyi Swietelsky-Haladás az Újpest FC vendége lesz.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A hetedik helyezett újpestiek 39, a hatodik szombathelyiek 43 ponttal várják a mérkőzést. Érdekesség, hogy matematikailag a lila-fehérek akár még ki is eshetnek - igaz, ennek csekély a valószínűsége. Mindenesetre az utóbbi hetekben meglehetősen gyenge formát mutat Nebojsa Vignjevics együttese, odahaza az MTK-tól (1-2) és a Videotontól (0-3) is kikapott, és a debreceni túrában (0-1) sem volt sok öröme. A zöld-fehérek viszont már biztosították bentmaradásukat, sőt - elméletileg - még a jelenleg öt pontra lévő dobogóra is odaérhetnek. Legutóbb a Vasas (2-2) ellen Sopronban a sok hiányzó ellenére bravúros pontot szereztek.

Devecseri Szilárd jól futballozik tavasszal Fotó: Unger Tamás

- Újpestre mindig szívesen térek vissza, edzőként hihetetlenül szép élményeket éltem át - mondta Mészöly Géza, a Haladás mestere. - Ami a jelent illeti, tudjuk, hogy az Újpest három vereség után fogad bennünket, de mert az utolsó fordulóbeli, FTC elleni derbire biztosan jó formában akarnak utazni, győzni akarnak ellenünk. Az újpestiek képesek nagyon jól, de meglehetősen rosszul is játszani - meglátásom szerint ez náluk kimondottan ellenfélfüggő. Hátul Heris stabil pont, a támadószekcióban pedig Windeckerre, Baloghra, Andicsra nagyon oda kell figyelnünk. És akkor még nem említettem legjobb játékosukat, Bardhit.

Szeretnénk magunk mögött tartani a lila-fehéreket a tabellán, a győzelem bravúrral érne fel, de egy pontot mindenképpen haza akarunk vinni. Ehhez a ránk jellemző fegyelmezett csapatjátékra lesz szükség. Rózsa Dániel, Jánvári Gábor, Németh Márió műtét után lábadozik, Hídvégi Sándor sérült, Funsho Bamgboye viszont már elkezdte az edzéseket. U17-es csapatunkra fontos bajnoki vár, így Kiss Tamás és Winkler András ott szerepel. Összeállítás: Király - Polgár, Wils, Devecseri, Bosnjak - Jagodics, Iszlai, Jancsó - Rácz, Williams, Halmosi.

A találkozóról a Vaol.hu oldalon élő közvetítést olvashatnak.

Pum András

2017. május 19., 20:57 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...