Sport

2017.06.29. 17:41

Milánóban fociztak - Tizedik lett az Illés Akadémia-Haladás U12 csapata

MILÁNÓ A tizedik helyen végzett az Illés Akadémia-Haladás U12-es csapata a hagyományos Stefano Lesma nemzetközi utánpótlás labdarúgó-emléktornán.

Pum András

Az U12-es korosztályban szereplő 12 együttest négy háromcsapatos csoportba sorsolták. A Tóth Zsolt-Bánfalvi Zsolt vezette Illés Akadémia gárdája az olasz Torinótól 3-0-ra, a Comótól 2-1-re kikapott, így az utolsó helyen végzett.

A vasiak a folytatásban a 9-12. helyért mérkőztek. Az olasz Pro Vercelliót 2-1-re legyőzték, majd a 9. helyért vívott meccsen ugyanilyen arányban kikaptak a szintén itáliai Sampdoriától. Az Illés Akadémia tehát a tizedik helyen zárta a viadalt.

A szombathelyi csapat kerete. Balogh Ákos, Bonyhád Attila, Csordás Hunor, Frák Marcell, Kapus Barnabás, Lang Barnabás, Ligeti Levente, Magyar Dávid, Mozsár Dávid, Németh Kristóf, Németh Milán, Pataki Roland, Sparks-Hollósi Kornél, Sifter Patrik, Szabó Lajos, Szvoboda Dániel, Udvardi Ádám, Varga Olivér, Verrasztó Milán, Somfalvi Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!