Sport

2016.07.28. 14:42

Minőségi edzőmeccs - Döntetlent játszott a Csornával a Sárvár

Sárvár - Felkészülési mérkőzésen játszott döntetlent a Sárvár FC - formálódó - NB III-as labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

Sárvár FC (NB III.)-Csornai SE (NB III.) 2-2 (0-0). - Sárvár, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Gaál Á.

Sárvár, I. félidő: Horváth B. - Pados, Subicz, Horváth A., Nagy Z. - Manganelli, Bezdi, Kun - Maráczi, Pethő, Beke. II. félidő: Horváth B. - Csákvári, Horváth A., Pupp, Szabó B. - Klauzer, Németh G., Imre, Hoós - Koronczai, Dancsecs. Edző: Takács Gábor.

Gól: Maráczi, Imre.

A Sárvár remek teljesítménnyel rukkolt elő a jó erőt képviselő, komoly terveket szövögető Csorna ellen. A hazaiak lendületesen futballoztak, jól járatták a labdát, stabilan védekeztek, sokszor odaértek az ellenfél kapu elé - szervezett csapat benyomását keltették. Ráadásul a második félidőben már a helyzeteket is berúgták, így kétgólos előnyre tettek szert. Ám a hajrára kiengedtek, az utolsó tíz percben kétszer is a kapujukba került a labda, így be kellett érniük a döntetlennel.

A Sárvár még egy edzőmérkőzést játszik a bajnoki rajt előtt, pénteken 18 órás kezdéssel az ausztriai edzőtáborból hazafelé tartó ugyancsak NB III-as Jászberény lesz a vendég. A bajnokságot augusztus 6-án, szombaton (17.30) Csepelen kezdi a Sárvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!