Sport

2016.02.15. 13:00

Munkában a női kézisek

Bük - Négy vasi NB II-es női kézilabdacsapat játszott egymással felkészülési mérkőzéseket szombaton.

Tóth Gábor

A tornának a büki városi sportcsarnok adott otthont. A házigazda Dr. Lupo Büki TK mellett a Körmendi DMTE, a Celldömölki VSE-Vulkánfürdő, valamint a Sárvári Kinizsi SE lépett pályára. Minden csapat két mérkőzést vívott (2x30 perc), végeredményt nem hirdettek. Kiegyenlített küzdelmet, izgalmas mérkőzéseket láthatott a közönség: ugyanis mindegyik csapat egy győzelemmel és egy vereséggel zárt.

Eredmények: Dr. Lupo Büki TK-Körmendi DMTE 22-21, Celldömölki VSE-Vulkánfürdő-Sárvári Kinizsi SE 25-20, Körmendi DMTE- Celldömölki VSE-Vulkánfürdő 20-17, Sárvári Kinizsi SE- Dr. LUPO Büki TK 19-16.

- Ez a torna jól illeszkedett a felkészülésbe - fogalmazott edzőkollégái nevében is Mátés István, a házigazda Dr. Lupo Büki TK NB II-es női kézilabdacsapatának mestere. - A két mérkőzés olyan terhelést adott a játékosoknak, amit edzésen nem lehet modellezni. Nem az eredmény volt a fontos, hanem az, hogy a lányok gyakorolják azokat a mozgásokat, játékelemeket, amelyekkel sikeresek lehetnek majd a bajnokságban. Ennek megfelelően minden edző sokat forgatta a csapatát, mindenki elegendő játéklehetőséget kapott. A hétvégén kezdő bajnokság előtt ez a torna egy remek erőfelmérő volt minden csapat számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!